TradingScreen

Spacesmith’s challenge was to design a space that functionally met the needs of its software designers, and reflected a restrained and timeless aesthetic. The open floor plan is located between two expanses of window walls which provide the best views. Ten foot corridors along these walls with wood slat ceilings are provided with high back lounge seat groupings that provide acoustic privacy.

Video credit: Megan McDermott

The Spacesmith team knew what we wanted from a design perspective and, when speaking with the general contractor, made sure our best interests were properly voiced and represented. Since moving into our new workplace, we have seen a huge increase in employee engagement and morale. The open floor plan gives everyone access to natural light, great meeting spaces and gathering areas, as well as a more personal space. Spacesmith’s design vision is clean and fresh and they have the expertise to see a project through from start to finish. If asked, I would certainly recommend Spacesmith for any project.
— Kevin Held, CFO TradingScreen