nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Donna Karan – Office and Warehouse

As part of our on-going relationship with the Donna Karan Company, Spacesmith renovated two floors of office and warehouse space for the clothing giant in New Jersey. The design goal was to reuse as much of the existing space as possible and provide a clean, open work environment, which was challenging due to the limited amount of windows. On the first floor, 6,000 sf of private offices line the periphery of the space with glass walls that allow natural light to filter in and penetrate the open plan workstations at the center. A recycled staircase connects employees to the second floor which houses more private offices and a conference room. Directly adjacent to the office area is the 20,000 sf storage room / product distribution center that is the height of the two floors combined into one large space.